I'm gonna chase the sky forever,with the man and the stallion and the wind

image70
Har haft feber sedan i söndags och sovit mest hela tiden, vilket har lett till att jag lyckats vända på dygnet. Men idag mår jag bättre och gick på spanskan. Ikväll ska jag till stan och fika. Det är sjukt hur svag man blir när man är sjuk, när jag skulle upp för alla trapporna i skolan trodde jag att jag skulle svimma eller något.

Peace

I wanna wake up in a city that doesn't sleep

image69 image68
Jag längtar till New York. Men om två månader är jag där igen. Idag blev allt klart med min resa dit i sommar och jag är så himla himla glad. Ska sola, shoppa, dansa och vara med Ethan och Chloe mest hela tiden om jag får bestämma. I can't wait.

Peace

And but for the sky there are no fences facin'

 
Idag har jag kollat på olika youtubeklipp med Bob Dylan när jag egentligen borde ha gjort klart min SWOT-analys om Cloetta Fazer. Men musik är himla mycket roligare än att plugga, eller hur? Sedan kom jag på att nästan aldrig sett Dylan spela piano, och då hittade jag det här klippet.

Peace

One night of magic rush

image65
Jag sitter och funderar över sommarlovet. Efter skolavslutningen har jag en vecka ledigt innan jag börjar sommarjobba. Kanske hinner jag åka till Berlin då? Ryanair flyger dit för 80 kronor vilket är sjukt billigt. Med miljökompensation blir det någon femtiolapp extra. Sedan måste jag till underbara Paris och hälsa på en viss fransman, det är alltför länge sedan jag var där sist. Och i slutet av sommaren ska jag till New York i två veckor och plugga engelska. Hoppas även att jag hinner med konserter och festivaler, sena sommarkvällar och lugna dagar då jag gör absolut ingenting alls utan bara tar det lugnt.

Peace

I remember your eyes, they made me way too late

image63
Köpenhamn och Malmö var nice. Satt bredvid världens sötaste pojke på flyget ner, vi pratade om musik. När jag åkte hem igen hamnade jag bredvid två barn som skrek hela resan hem vilket var mindre trevligt. Idag har jag suttit vid vattnet hela förmiddagen och solat eftersom att vi hade inställda lektioner. Och imorgon är det fredag, underbart.

Peace

Chique

image58
image59 image60image61

Chique är en fin butik i Malmö. Den säljer second handkläder och ligger mittemot filmstaden tror jag. Väggarna är rosa och möblerna himla fina. Handlar man här ska man kolla sjalar, väskor, stövlar och smycken. Eller njuta av inredningen, som påminner om en nostalgigarderob. Ett tips bara.

Peace

RSS 2.0